середа, 07 листопада 2012 04:03

"Стовідсотково задоволеним я бути не можу" - тренер "Порту"

"Стовідсотково задоволеним я бути не можу" - тренер "Порту"
Вітор Перейра Фото: shahta.org

Головний тренер португальського "Порту" Вітор Перейра не задоволений грою команди на сто відсотків. Про це він сказав під час прес-конференції після гри з "Динамо".

"Звичайно, стовідсотково задоволеним я бути не можу. У першому таймі в принципі ми чекали від "Динамо" такого пресингу і гравці це показали. Але ми планували сконцентрувати зусилля у другому таймі, але завадила гра і натиск суперника. Це виключно їхня заслуга, яку не потрібно скидати з терезів. Але нам дещо завадила відсутність адаптації до поля, яке повело себе не так, як ми того чекали. І у багатьох футболістів були труднощі, пов'язані з цим. Але у другому таймі, коли ми намагалися сконцентруватися і сконкретизувати свої зусилля, мабуть, не вистачило розгону", - зазначив Перейра.

За його словами, результат він очікував інший.

"Результат, на жаль, був не таким, який нам хотілося б. Але цілком виправданий, беручи до уваги складність сьогоднішньої гри", - зазначив Перейра.

Також тренер "Порту" похвалив гравців "Динамо".

"Динамівці" безумовно виклалися. Треба віддати їм належне", - наголосив він.

"Будемо продовжувати тренуватися. Наша задача - виграти найближчий матч. Нам необхідні три очки", - додав Перейра.

Нагадаємо, вчора, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" зіграло з португальським "Порту" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті А. Гра завершилася з рахунком 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Стовідсотково задоволеним я бути не можу" - тренер "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі