пʼятниця, 03 серпня 2012 23:41

Штангіст приніс Росії шосте срібло Олімпіади за день

Штангіст приніс Росії шосте срібло Олімпіади за день
Апті АУХАДОВ. Фото REUTERS

Російський штангіст Апті Аухадов завоював срібну медаль на олімпійському турнірі у ваговій категорії до 85 кілограмів. Аухадов взяв у поштовху та ривку в сумі 385 кілограмів, стільки ж, скільки і переможець, поляк Адріан Жилінський. Останній виграв золоті медалі,оскільки важить менше російського спортсмена.

Третє місце у ваговій категорії до 85 кілограмів дісталося іранцю Кіануш Роста, який взяв 380 кілограмів.

Для Росії срібна медаль Аухадова стала вже шостим сріблом, виграним 3 серпня. Спочатку в стрибках на батуті друге місце посів Дмитро Ушаков, потім у фінальному поєдинку в дзюдо програв Олександр Михайлин. Слідом за ними срібло взяла штангістка Наталія Заболотна, а після цього росіяни взяли дві медалі в олімпійському басейні - відзначилися Анастасія Зуєва та Євген Коротишкін.

У турнірі важкоатлетів перше місце поки посідає збірна Китаю з чотирма золотими медалями та двома срібними. На другому місці йде КНДР (три золота + одна бронза), на третьому - Казахстан (три золота).

Зараз ви читаєте новину «Штангіст приніс Росії шосте срібло Олімпіади за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі