вівторок, 26 жовтня 2021 10:01

Стало відомо, чому "Динамо" не змогло придбати Довбика

Стало відомо, чому "Динамо" не змогло придбати Довбика
Артем Довбик грає за "Дніпро-1" з початку 2020 року. Фото: ФК "Дніпро-1".

Улітку київське "Динамо" намагалося підписати форварда збірної України й "Дніпра-1" 24-річного Артема Довбика.

Але Ігоря Суркіса не влаштувала ціна за нападника, розповів журналіст Ігор Циганик.

"Я знаю про офіційну зацікавленість у послугах Довбика двох клубів - "Бешикташа" й "Марселя". Також після Євро-2020/21 Мірча Луческу наполегливо просив президента "Динамо" розпочати переговори щодо Довбика. Переговори розпочали, але ціна, яку оголосив "Дніпро-1" за форварда, не влаштувала "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Петраков повернув у збірну України Гармаша й Малиновського

У Довбика контракт із "Дніпром-1" ще на два роки. А сума, яку вимагає за нього клуб, майже €10 млн. Починаючи від €5 млн і закінчуючи €15 млн - залежно від того, який клуб попросить. Якщо йтиметься про "Динамо" чи "Шахтар", то це буде €15 млн, а якщо якийсь європейський клуб, може, менше. Такою є політика "Дніпра-1", - сказав журналіст в ефірі "Циганик LIVE".

Артем Довбик виступає за "Дніпро-1" із початку 2020 року. Нападник також захищав кольори "Дніпра" й виступав у чемпіонатах Данії та Молдови.

У збірній Україні Довбик має роль запасного нападника. Олександр Петраков викликав футболіста на матчі збірної в листопаді.

Довбик вивів збірну України у чвертьфінал Євро. Нападник "Дніпра-1" забив переможний гол Швеції в овертаймі.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чому "Динамо" не змогло придбати Довбика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі