четвер, 15 липня 2021 11:31

Стало відомо, куди може перейти Довбик

Стало відомо, куди може перейти Довбик
Артем Довбик приніс збірній України перемогу над Швецією. Фото: Gettyimages.com

Форвард збірної України та "Дніпра-1" 23-річний Артем Довбик може продовжити виступи в італійській Серії А.

У послугах нападника зацікавлені одразу три клуби з Італії - "Торіно", "Болонья" та "Фіорентина", розповів скаут Алекс Великих.

"Довбик стрімко увірвався своїм голом у ворота збірної Швеції в медіапростір Європи. Італія не виняток. Поєднання антропометричних даних, швидкості, гольового чуття і досвіду гри роблять його привабливим на ринку Італії. Силовий нападник для Серії А чи АПЛ - це Довбик. За ним стежити почали ще в той період, коли він виступав за "Мідтьюлланн", але його швидкий від'їзд в УПЛ став для багатьох несподіваним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто із гравців збірної України зміг проявити себе на Євро

До гравця є інтерес клубів рівня "Торіно", "Болоньї", "Фіорентини", які могли б стати трампліном для його розвитку. Не знаю, чи вдасться зробити перехід уже в це трансферне вікно, але те, що гравець цікавий, - це факт. Поки що немає ажіотажного попиту, але інтерес присутній. Довбик перспективний", - сказав скаут в коментарі Meta-ratings.com.ua.

Артем Довбик забив переможний гол у матчі 1/8 Євро-2020/21 між Україною та Швецією. Загалом на турнірі нападник провів тільки один матч.

З початку 2020 року Довбик захищає кольори "Дніпра-1". Перед цим грав в Данії за "Мідтьюлланн", в Молдові за "Зорю", а в Україні за "Черкаський Дніпро".

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, куди може перейти Довбик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі