понеділок, 23 квітня 2012 17:56

Стаховський вийшов на Маррея на турнірі в Барселоні

Стаховський вийшов на Маррея на турнірі в Барселоні
У матчі першого кола Сергій Стаховський переміг росіянина Донського ФОТО: prosport-ru.tsn.ua

Сьогодні, 23 квітня, у Барселоні (Іспанія) стартував ювілейний 60-й турнір АТР Barcelona Open Banc Sabadell на відкритих кортах (ґрунт), з призовим фондом € 1,627,500. У турнірі в одиночному розряді беруть участь 56 тенісистів.

68-а ракетка світу 26-річний українець Сергій Стаховський стартував з перемоги у двох сетах над 145-м номером рейтингу АТР 21-річним росіянином Євгеном Донським з рахунком 6:2, 6:3.

Зустріч тривала 1 годину 1 хвилину. Сергій зробив три брейка і відіграв єдиний брейк-пойнт суперника. На рахунку українця 4 ейси, росіянин два рази подав навиліт і один раз помилився на подачі. Тенісисти між собою грали вперше.

За вихід до третього кола Сергій Стаховський посперечається з четвертою ракеткою світу 24-річним британцем Енді Марреєм, який посіяний під другим номером і перше коло пропускає.

Раніше Стаховський і Маррей грали двічі і поки в активі українця перемог немає.

Теніс. АТР. Barcelona Open Banc Sabadell. Барселона (Іспанія). Відкриті корти (ґрунт). Призовий фонд € 1,627,500. 56 учасників.

перше коло

Сергій Стаховський (Україна) - Євген Донський (Росія, LL) -6:2, 6:3

 

Зараз ви читаєте новину «Стаховський вийшов на Маррея на турнірі в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі