вівторок, 30 березня 2010 09:43

Стаховський став п"ятим тенісистом - мільйонером України

Стаховський став п"ятим тенісистом - мільйонером України

З першою "ракеткою" США наші сили виявилися надто нерівні. Сергій Стаховський вперше грав у третьому раунді турніру серії "Мастерс". Роддік тільки в Маямі шість разів вже доходив до чвертьфіналу, а в 2004-му взяв тут головний трофей.

З українцем він впорався за 55 хвилин - 6:2, 6:1. Місцеві ЗМІ іронізували, мовляв, "тим не менше Енді довелося напружитися більше, ніж у суботу проти Вейда". Напередодні Енді Роддік розважався в шоу-турнірі з баскетбольною зіркою з "Маямі Хіт". З"ясувалося, що в теніс Дуейн Вейд грає набагато гірше, ніж Роддік у баскетбол.

Втім, Стаховському не варто сумувати. Вихід в 3-й раунд - хоч і скромний поки, але все-таки особистий рекорд на "Мастерс". Сергій поверне собі першу позицію в українському рейтингу, на два тижні відібрану Долгополовим. А ще - стане п"ятим мільйонером серед наших тенісистів.

До Маямі у Стаховського було $ 987 388 призових за кар"єру, тут додав 21 300. До нього з наших тенісистів-чоловіків "лимон" зривав тільки Андрій Медведєв - $ 6,7 млн, який закінчив кар"єру дев"ять років тому. І троє дівчат: Альона Бондаренко - $ 2,3 млн, Катерина Бондаренко - $ 1,5 млн, Тетяна Перебийніс - $ 1,1 млн.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Стаховський став п"ятим тенісистом - мільйонером України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі