вівторок, 28 вересня 2010 09:13

Стаховський переміг американця у драматичному матчі

Стаховський переміг американця у драматичному матчі
Український тенісист Сергій Стаховський вийшов у другий раунд турніру ATP з призовим фондом 850 000 $ Malaysian Open, що проходить в Куала-Лумпур, Малайзія.

Киянин, посіяний на турнірі під 7 номером, здобув перемогу над американцем Майклом Расселом у драматизму матчі, який тривав 2 години 46 хвилин: 2-6 7-6 (4) 6-3.

Українець стартував вкрай невдало, програвши першу партію з рахунком 2-6 і віддавши суперникові перші три гейми в другому сеті.

Втім, незабаром Стаховському вдалося зрівняти рахунок: 3-3, але Рассел знову вирвався вперед 5-3 і повів 40-15 на своїй подачі.

Українцеві вдалося відіграти два матчбола і з третьої спроби зробити зворотний брейк. Здавалося, що Сергій знайшов свою гру: він повів 6-5 і вийшов подавати на сет, але не реалізувавши сетбол, киянин дозволив суперникові перевести партію на тай-брейк і повести в ньому 2-0.

Все ж таки Стаховському вдалося виграти другий сет на тай-брейку і вже вирішальну партію Стаховський провів впевненіше: у американця був тільки один брейк-пойнт (проти 9 у перших двох сетах).

У восьмому геймі український тенісист зробив брейк і вдало подав на матч, реалізувавши четвертий матчбол.

Нагадаємо, в понеділок, 27 вересня, був опублікований новий рейтинг ATP. Найкращий з українців - Сергій Стаховський піднявся на одну позицію і поставив новий рекорд для нині граючих українських тенісистів - 31 місце.

Киянин Олександр Долгополов, який не захищав минулого тижня очок, зароблених торік у Щеціні, втратив 7 пунктів і опустився на 55 місце.

Донеччанин Ілля Марченко знову опинився на 74 рядку.
За матеріалами Sapronov-Tennis
Зараз ви читаєте новину «Стаховський переміг американця у драматичному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі