вівторок, 30 серпня 2011 13:46

"Сподіваюся, на позиції Єрьоменка впевненіше заграє Гармаш" - Шкапенко

"Сподіваюся, на позиції Єрьоменка впевненіше заграє Гармаш" - Шкапенко

Екс-півзахисник "Динамо" Павло Шкапенко прокоментував інформацію про майбутній перехід з київського клубу в казанський "Рубін" півзахисника Біло-блакитних Романа Єрьоменка.

"Зі спортивної точки зору я перехід Єрьоменко не підтримую, - цитує екс-гравця "Динамо" газета" Сегодня ". - Це вагома втрата. Гравець, що зв'язує захист з нападом, "мозок" команди. На час вона точно втратить в творчій грі".

"Упевнений, і Сьомін, і Суркіс не хотіли б розлучатися з ним. Але їх можна зрозуміти, - продовжує ветеран "Динамо". - Видно, надійшла вигідна для всіх пропозиція. Сподіваюся, на цій позиції, отримавши більше довіри, впевненіше заграє Гармаш".

"Що ж стосується майбутніх покупок киян, то - боязко. За якістю придбаних легіонерів "Динамо" останнім часом помітно поступається "Шахтарю", - зазначає Шкапенко. І тут же додає: Хоча той самий Ідейе налаштовує на оптимізм - нічого пацан. Злий, хоче грати".

Раніше повідомлялося, що до 31 серпня, коли закриється трансферне вікно, "Рубін" оформить операцію з переходу в казанський клуб братів Єрьоменків - Романа та Олексія.

Перехід Романа Єрьоменка з київського "Динамо" в "Рубін", обійдеться в 13 млн євро. Обидва гравці, які мають подвійне громадянство - фінське і російське, підпишуть контракти строком на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюся, на позиції Єрьоменка впевненіше заграє Гармаш" - Шкапенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі