четвер, 06 листопада 2008 12:57

Спеціалісти прогнозують перемогу "Металіста" в матчі з "Гертою"

Прогнози спеціалістів на матч Кубка УЄФА "Металіст" - "Герта"

Юрій Сивуха (екс-голкіпер "Металіста") - 2:0

"Нинішній "Металіст" є зрілою командою. Гравці "основи" вже багато, що побачили, але, на щастя, ще не переситилися іграми на європейській арені. Не варто забувати і про те, що харків"янам вдається зберігати ігровий азарт і завзяття.

А це дорого коштує. Давайте пригадаємо матчі з "Бешикташем". Мені здається, у "металістів" не повинно виникнути якихось ускладнень в поєдинку з берлінцями. "Герта" - не того рівня суперник, якого потрібно боятися. Клас гравців "Металіста" нітрохи не нижче, ніж у німців".

Віктор Удовенко (екс-голкіпер "Металіста") - 2:0

"Я переконаний в тому, що "Металіст" зможе досягти в матчі з "Гертою" переможного результату. При цьому для досягнення цієї мети команді Мирона Маркевича нічого не потрібно буде придумувати.

Колектив у них зіграний, по-хорошому злий і голодний. Свій клас "металісти" показали в поєдинках проти "Бешикташа". Я не бачу у "Герти" чогось такого, що може перешкодити харків"янам їх обіграти. Воронін? Навколо нього гра берлінців не будується, тому його варто побоюватися не більше, ніж кого-небудь іншого".

Віктор Сусло (екс-захисник "Металіста") - 2:1

"В даний момент, як мені здається, у нинішнього складу "Металіста" присутній той дух гри, який був колись у команди в союзні часи. Підопічні Мирона Маркевича не можуть скаржитися на недолік майстерності.

Не варто забувати і харківських вболівальниках, підтримка яких здатна подавити амбіції будь-якого супротивника. Говорять, "Металістові" варто особливо побоюватися Вороніна. Але я так не вважаю. Він нічим не краще нашого Джексона Коельо. Особисто я вірю в успіх харків"ян".

terrikon
Зараз ви читаєте новину «Спеціалісти прогнозують перемогу "Металіста" в матчі з "Гертою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі