середа, 05 листопада 2008 18:56

"В "Металіста" практично немає слабких місць" - тренер "Герти"

Люсьєн Фавр - головний тренер "Герти":

- Першу гру ми вже зіграли, результат матчу був нічийний. Завтра в нас друга гра - будемо намагатися показати гарну гру. Нам дуже приємно бути тут. Ми знаємо, що завтра в нас важлива гра. Мінімальне завдання нашого клубу - стати третіми в групі. Ми також знаємо, що "Металіст" з Харкова знаходиться на другому рядку в турнірній таблиці. Ми дуже серйозно ставимося до цього суперника, але, звичайно, ми хочемо виграти.

Отримувати очки - це наша головна мета. На жаль, не зумів подивитися всі ігри "вживу". Всі останні ігри, що мені вдалося подивитися, я бачив на DVD. Команда дуже добре зіграла з київськими клубами "Динамо" і "Арсеналом". Ми дуже серйозно відносимося до українських клубів. Приміром, донецький "Шахтар" щораз грає в Лізі Чемпіонів, і те, що "Металіст" знаходиться на другому місці в чемпіонаті України, дає нам можливість обміркувати і з повною серйозністю поставитися до завтрашнього матчу.

- У чому сила "Металіста" і кого можете виділити з гравців?

- У них практично немає слабких місць. Вони дуже швидко і спокійно грають. У команди дуже добре виходить грати в пас, дуже швидко проходять вперед. Команда демонструє багато комбінацій.

- У якому психологічному стані знаходиться Ваш клуб після поразки від "Вердера"?

- У нас був дуже важкий тиждень. За останні дні ми зіграли проти трьох команд. Але завтра буде Кубок УЄФА і гра буде зовсім інша. Ми зараз цілком концентруємося на завтрашній матч.

- Чи зможе вийти в завтрашньому матчі Ярослав Дробни?

- Я ще не знаю.

- На прес-конференцію не привели нікого з гравців. Усі відмовилися, або так і було заплановано?

- Ми не беремо із собою гравців на прес-конференції. Їм потрібно грати, а не сидіти на прес-конференціях.

- Чи можна розраховувати, що в завтрашньому матчі на поле вийдуть Пантеліч і Воронін?

- Ще не знаю, хто буде завтра в старті.

- Хто завтра буде фаворитом?

- Ніхто.

Прес-служба ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «"В "Металіста" практично немає слабких місць" - тренер "Герти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі