середа, 02 листопада 2011 09:08

Спаллетті назвав матч проти "Шахтаря" ідеальним

Спаллетті назвав матч проти "Шахтаря" ідеальним

Головний тренер "Зеніту" Лучано Спаллетті назвав ідеальним матч своєї команди з донецьким "Шахтарем" у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Ця гра відбулася увечері 1 листопада в Санкт-Петербурзі і завершилася з рахунком 1:0. Спаллетті вважає, що більшу частину матчу "Зеніт" контролював гру, пише видання "Cоветский спорт".

За словами тренера, в якійсь мірі гра стала продовженням зустрічі в Донецьку, яка відбулася два тижні тому і завершилася внічию 2:2. "Нехай вона виявилася не настільки щедра на небезпечні моменти, але чотири-п'ять реальних можливостей для взяття воріт ми мали", - сказав Спаллетті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Зеніт" переміг "Шахтар" на очах Медведєва

Єдиний гол в матчі наприкінці першого тайму забив захисник "Зеніту" Ніколас Ломбертс, який відзначився після подачі кутового. У "Шахтаря" реальних шансів зрівняти рахунок не було.

"Зеніт" і "Шахтар" у Лізі чемпіонів виступають в групі G разом з португальським "Порту" і кіпрський АПОЕЛом. 1 листопада АПОЕЛ переміг "Порту" з рахунком 2:1.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, після чотирьох турів АПОЕЛ має вісім очок, у "Зеніта" - сім, у "Порту" - чотири, у "Шахтаря" - два.

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті назвав матч проти "Шахтаря" ідеальним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі