неділя, 23 вересня 2012 13:37

Спалетті відправив капітана і найкращого бомбардира "Зеніта" в дубль

Спалетті відправив капітана і найкращого бомбардира "Зеніта" в дубль
Олександр Кержаков забив шість м'ячів у 9 турах ФОТО: rsport.ru

Головний тренер "Зеніту" Лучано Спалетті перевів півзахисника Ігоря Денисова і форварда Олександра Кержакова у дубль. Як повідомляє "Спорт-Экспресс", вранці 23 вересня обидва футболісти прибули на територію академії "Зеніту" на тренування молодіжної команди.

В останньому матчі "Зеніта", який відбувся 22 вересня в Самарі, Денисов не потрапив в заявку. За деякими даними, він сам попросив тренера не випускати його на поле. Що стосується Кержакова, то він був замінений у перерві. Матч проти "Крильєв Совєтов" у Самарі пітерці, програючи 0:2, звели до нічиєї 2:2.

За деякими даними, рішення про переведення Денисова і Кержакова у дубль пов'язано зі скандалом в команді, що має деяке відношення до приходу у клуб Халка і Вітселя. Як пише "Фонтанка.ру" з посиланням на джерело, близьке до команди, Денисов вимагає підвищення зарплати з весни 2012 року, і його вимоги з приходом легіонерів, за яких "Зеніт" заплатив близько 100 мільйонів євро, посилилися.

Після матчу в Самарі Спалетті заявив, що ситуація в його команді неспокійна. "Деякі футболісти в команді вважають, що знаходитися в такому неспокійному стані - це правильне рішення. Але зараз вони повинні зрозуміти, що це неправильно", - заявив він. Спалетті також додав: "Те, що неспокійна ситуація пов'язана з придбанням нових футболістів, не до кінця правда".

Останні кілька матчів "Зеніт" провів невдало. До нічиєї в Самарі пітерці програли перший матч групового етапу Ліги чемпіонів "Малазі" з рахунком 0:3, а перед цим вдома поступилися "Тереку" 0:2.

Зараз ви читаєте новину «Спалетті відправив капітана і найкращого бомбардира "Зеніта" в дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі