понеділок, 07 червня 2010 10:59

Шовковського і П'ятова від "Арсенала" відділив 37-річний голкіпер

Шовковського і П'ятова від "Арсенала" відділив 37-річний голкіпер

Розмови про те, що лондонський "Арсенал" зацікавлений в послугах українців Андрія П'ятова і Олександра Шовковського, схоже, так і залишаться тільки чутками.

Керівництво лондонського "Фулхема" погодилося відпустити воротаря Марка Шварцера в "Арсенал", повідомив таблоїд "News of the World".

37-річний австралійський голкіпер провів конфіденційну розмову з менеджером "дачників" Роєм Ходжсоном і пояснив, що від такої пропозиції він не може відмовитися.

"Фулхем" згоден відпустити Шварцера за три мільйони фунтів стерлінгів. Якщо трансфер відбудеться, то, швидше за все, "Арсенал" залишить Лукаш Фабіанські, а нинішній перший номер "канонірів" Мануель Альмунія стане запасним, в той час як Віто Манноне залишиться третім воротарем.

Відзначимо, що Шварцер грає в англійській Прем'ер-лізі з 1996 року, коли з "Кайзерслаутерна" перейшов у "Бредфорд". Після цього були 13 років у "Мідлсбро" і останній сезон у "Фулхемі".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Шовковського і П'ятова від "Арсенала" відділив 37-річний голкіпер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі