середа, 03 липня 2013 11:19

Шовковський не підтримав бойкот фанатами Об'єднаного турніру

Шовковський не підтримав бойкот фанатами Об'єднаного турніру
Шовковський бачить в Об'єднаному турнірі багато позитивних моментів. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Воротар "Динамо" Олександр Шовковський зауважив, що Об'єднаний турнір йому цікавий.

Про це повідомляє sportsdaily.ru.

" "Динамо" на цьому турнірі знаходиться в привілейованому положенні, враховуючи те, що умовно виїзні матчі з "Зенітом" ми проводимо вдома. Тобто з чотирьох ігор ми три зіграємо в Києві і лише одну на виїзді - в Москві. Але в цілому я вважаю, що для нашої команди участь у цьому турнірі - гарна перевірка перед стартом чемпіонату, можливість перевірити свої сили проти суперників, які проповідують, скажімо так, відмінний від нашого стиль гри", - сказав Шовковський.

"Для багатьох уболівальників зі стажем ці матчі - відмінна можливість поностальгувати за союзним чемпіонатом, який давно вже не існує. Тому я бачу тут більше позитивних моментів, ніж негативних", - додав воротар.

Також Шовковський зазначив, що його дивує поведінка фанатів "Динамо", які бойкотують турнір.

"Ви, вболівальники, можете бойкотувати турнір, висловлювати з цього приводу свої думки і емоції, але чому це має стосуватися команди, яка позбавляється підтримки на трибунах?", - зазначив Шовковський.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 липня, "Динамо" зіграє з "Зенітом", а "Шахтар" зустрінеться зі "Спартаком".

Зараз ви читаєте новину «Шовковський не підтримав бойкот фанатами Об'єднаного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі