неділя, 05 жовтня 2008 11:49

Сьомін розповів, коли повернуться Гусєв і Корреа

Сьомін розповів, коли повернуться Гусєв і Корреа

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

- По-перше, хотів би відзначити дуже хорошу атмосферу на стадіоні, яку створила дуже велика кількість уболівальників, що прийшли на матч. Я вперше тут, і можу сказати, що він прекрасний. Тільки поле залишає бажати кращого. В принципі, на цій арені можна проводити матчі будь-якого рівня. На мій погляд, сьогодні футбол був дуже бойовим, і нам довелося нелегко в першому таймі. Що стосується тактики, ФК "Харків" добре побудував оборону, але гра йшла до забитого м"яча. Якби на початку другої половини зустрічі ми не забили швидкий гол, все склалося б для нас значно складніше. Але після забитого м"яча команда трохи розкрилася, і для нас все стало значно простіше. На мій погляд, дуже вдало ввійшли до гри Гіоане і Зозуля, які загострили ситуацію на полі.

- Коли на полі вийде наш земляк Олег Гусєв, і які завдання стоять перед командою в груповому етапі Ліги чемпіонів?

- Олега нам дуже не вистачає, оскільки флангових гравців у нас мало. В середині жовтня він повинен приступити до занять в загальній групі. У нього була важка травма хрестоподібних зв"язок. Сподіваємося на початку листопада побачити його на полі. Що стосується завдань в Лізі чемпіонів, то київське "Динамо" завжди ставить завдання перемагати в кожному матчі та проходити якомога далі. Тому перспектива у нас є, дуже багато що, звичайно, залежить від поєдинку в Порту. Група дуже рівна, сильна і складна. На мій погляд, виділяється тільки "Арсенал".

- Правда, що Шовковським цікавляться турецькі команди?

- Перший раз про це чую. Це питання краще поставити президентові. У Саші проста футбольна ситуація: на початку сезону він стояв у воротах впродовж тривалого циклу. Зараз ми довірили це місце іншому воротареві, який грає достатньо надійно, тому я його і не міняю. Якщо я це зроблю, ви питатимете - на яких підставах? От і все.

- З одного боку ви робите ставку на наших молодих гравців, але в матчі з "Фенербахче" на полі вийшло всього троє українців.

- Молоді хлопці, безперечно, повинні грати, і коли є можливість, ми їх випускаємо. Але штучно нічого робити не потрібно. Все залежить від них, молодь повинна якось себе показати і довести, що вона краща за інших гравців. У когось це виходить краще, у когось гірше.

- Чому в матчі з "Фенербахче" ви випустили Шацких? Можливо, Кравець справився б краще? Народ незадоволений.

- Ну, народ завжди незадоволений. Я вам скажу так: Шацьких завжди в Туреччині забивав голи, коли б "Динамо" не приїжджало. Макс діяв активно, і у нього була хороша ситуація, щоб реалізувати голевий момент. Якби він відкотив м"яч Алієву. Тут помилився, зате багато працював.

- Коли на поле вийде Корреа?

- У Карлоса також була дуже складна травма. Зараз ми граємо без чотирьох провідних футболістів: Гусева, Мілевського, Корреа та Юссуфа. Нам їх, звичайно, дуже не вистачає. Що стосується Корреа, після перелому, який він отримав в Харкові, пройшло вже чотири місяці, а він все ще не може грати. Але він близький до того, щоб виходити на полі. Думаю, в наступному турі Карлос зможе зіграти за дубль.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін розповів, коли повернуться Гусєв і Корреа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі