понеділок, 18 липня 2011 13:10

Сьомін надав Ідейе додатковий вихідний

Сьомін надав Ідейе додатковий вихідний

Сьогодні, 18 липня, київське "Динамо" починає підготовку до матчу третього туру чемпіонату України проти "Оболоні", який відбудеться в найближчу п'ятницю.

У неділю, на наступний день після гри з "Олександрією" (3:1), головний тренер "біло-блакитних" Юрій Сьомін надав команді вихідний, а сам тренер в компанії своїх помічників Бориса Ігнатьєва і Сергія Реброва відвідав матч "Оболонь" - "Ворскла ", який завершився перемогою полтавчан - 1:0.

Як стало відомо, у понеділок динамівці тренуватимуться без нігерійського форварда Брауна ідей, який відлетів до Франції, щоб вирішити питання, пов'язані з переїздом на Україну його дружини і дитини. У вівторок футболіст з сім'єю має повернутися до Києва і прибути в розташування "Динамо".

Нагадаємо, що екс-гравець "Сошо" підписав з українським клубом контракт на п'ять років і в першому ж матчі проти "Олександрії" відзначився дублем у ворота суперника.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін надав Ідейе додатковий вихідний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі