вівторок, 21 грудня 2010 12:13

Сьомін хоче повернутися в 2008 рік

Сьомін хоче повернутися в 2008 рік

Російський фахівець Юрій Сьомін, який, як очікується, в найближчі дні знову очолить київське "Динамо" заявив, що хотів би повторити успіхи 2008 року з українським клубом.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю програмі ПроФутбол, яка вийшла в ефір 20 грудня.

Він також зазначив, що має намір повернути до Києва півзахисника московського "Локомотива" Олександра Алієва.

"Я стежив практично за всіма матчами "Динамо". Було дуже багато хороших ігор. Шкода, що не пощастило з "Аяксом". Що змінилося в "Динамо" за час, поки мене не було в клубі? По-перше, вся ця плеяда молодих хлопців, які при мені не часто грали в основному складі, стали регулярно з'являтися на полі. По-друге, додав Єрьоменко. По-третє, багато хлопців успішно грали на нових для себе позиціях. Так що зміни за минулий період були досить великими" , - сказав Сьомін.

Спеціаліст підтвердив, що має намір повернути в київське "Динамо" Алієва.

"Звичайно, мені б хотілося повернути Алієва: це результативний гравець, який дуже часто приносить результат. Крім того, він не розкрив всього свого потенціалу, - він може грати ще сильніше. Однак сьогодні Алієв має контракт з "Локомотивом", так що я поки не знаю, як може відбутися його перехід в "Динамо", і немає особливого сенсу це обговорювати. Але думаю, що говорити на цю тему ми будемо", - сказав він.

Сьомін також зізнався, що хотів би повторити з "Динамо" успішний для клубу 2008 рік.

"У такого клубу як київське "Динамо" не може бути одного завдання. Мета команди - добре грати у всіх турнірах, в яких вона бере участь. Сьогодні ж, в першу чергу, потрібно знайти свою гру. І тоді перемоги прийдуть, я навіть не сумніваюся в цьому. Хотілося б повторити 2008-й рік і за результатом, і за якістю гри", - розповів фахівець.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Сьомін хоче повернутися в 2008 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі