середа, 23 вересня 2009 10:56

Сьогодні "Металіст" спробує зупинити "Шахтар"

Сьогодні "Металіст" спробує зупинити "Шахтар"

Сьогодні, 23 вересня, харківський "Металіст" і донецький "Шахтар" зіграють перенесений матч 5-го туру української Прем"єр-ліги. Початок гри о 19:00, пряма трансляція на телеканалі ТЕТ.

Минулої неділі "Металіст" приймав на своєму полі "Динамо" і поступився (1:2). Сьогодні харків"янам доведеться зіграти з ще одним лідером чемпіонату - "Шахтарем".

Команда Мирона Маркевича на даний момент знаходиться на 6-му місці в турнірній таблиці, набравши 12 очок. Крім того, "Металіст" не дуже багато забиває - всього вісім м"ячів в шести поєдинках ( "Шахтар", наприклад, забив в два рази більше). А на своєму полі в новому сезоні харків"яни взагалі не забивали більше одного гола за гру.

Поки під питанням участь в матчі півзахисника господарів Едмара. Бразилець травмувався напередодні матчу з "Динамо" і поки займається індивідуально. Відзначимо, що перемога в цьому матчі дозволить харків"янам вийти на чисте третє місце.

Для "Шахтаря" цей поєдинок також украй важливий. "Гірники" відстають від київського "Динамо" на три очки і в разі успіху наздоженуть киян. Втім, останній матч з київським "Арсеналом" показав, що захист команди Мірчі Луческу далеко не безгрішний. В Харкові донеччанам буде складно зберегти свої ворота в недоторканності.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні "Металіст" спробує зупинити "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі