понеділок, 26 липня 2010 09:27

Сьогодні Коваль офіційно стане "динамівцем"

Сьогодні Коваль офіційно стане "динамівцем"

Тренер воротарів запорізького "Металурга" Андрій Глущенко вчора прийшов на прес-конференцію після матчу з "Карпатами" замість головного тренера команди Олега Луткова і повідомив, що сьогодні голкіпер Максим Коваль вирушає до Києва для підписання контракту з "Динамо".

"Для нас це втрата. Максим - наш вихованець. Він нам приніс багато користі, перехід у "Динамо" стане для нього хорошим кроком. Для нього це зростання. "Динамо"- гранд нашого футболу, будемо сподіватися, що там у нього все буде добре. Завтра він летить до Києва", - повідомив Глущенко.

За інформацією ЗМІ, за трансфер молодого голкіпера столичний клуб заплатить запорожцям 4 мільйони доларів, а також віддасть в річну оренду одного зі своїх голкіперів - Дениса Бойка, Станіслава Богуша або Артема Кичака.

Нагадаємо, в основному складі "Металурга" Максим Коваль дебютував 1 листопада 2009 в матчі проти ужгородського "Закарпаття". А 29 листопада 2009 року в поєдинку проти київського "Динамо" він запам"ятався відбитим пенальті Артема Мілевського в доданий час. У тому ж році, в грудні в пресі з"явилася інформація, що Максимом Ковалем цікавиться столичне "Динамо".

За матеріалами sport.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Коваль офіційно стане "динамівцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі