четвер, 05 грудня 2013 10:51

Щоб не наврочити: Пеле відмовився приймати участь у жеребкуванні ЧС-2014

Щоб не наврочити: Пеле відмовився приймати участь у жеребкуванні ЧС-2014
Пеле боїться вибрати для збірної Бразилії незручних суперників ФОТО: Reuters

Триразовий чемпіон світу з футболу Пеле відмовився брати участь у жеребкуванні чемпіонату світу 2014 року у Бразилії. Відомий футболіст прийняв таке рішення з побоювань, що в процесі жеребкування він може вибрати для збірної Бразилії незручних суперників. Про це пише британське видання The Daily Mail.

Представити країну на церемонії жеребкування Пеле просила президент Бразилії Ділма Руссефф. Пеле вже брав участь в жеребкуваннях кількох минулих чемпіонатів світу, але цього разу відмовився. Проте, колишній футболіст прийде на церемонію і візьме участь в її урочистій частині.

Жеребкування чемпіонату світу пройде 6 грудня і почнеться о 18:00 за київським часом. В ході її 32 команди - учасниці турніру будуть розподілені у вісім груп (по чотири збірні в кожній). У перший кошик при жеребкуванні потраплять команди Бразилії, Аргентини, Колумбії, Уругваю, Іспанії, Німеччини, Бельгії та Швейцарії.

Нагадаємо, збірна України не змогла пробитися на чемпіонат світу. У стикових матчах команда Михайла Фоменка поступилася Франції - 2:3.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не наврочити: Пеле відмовився приймати участь у жеребкуванні ЧС-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі