неділя, 30 квітня 2017 09:54

"Що ж, дідько забирай, відбулося" - Кличко про поразку від Джошуа

"Що ж, дідько забирай, відбулося" - Кличко про поразку від Джошуа
"Сьогодні переміг кращий боксер" - Володимир Кличко

Український суперважковаговик Володимир Кличко заявив, що розглядає можливість реваншу після бою з Ентоні Джошуа. Вчора він програв британському боксеру.

"Сьогодні переміг кращий боксер. Це був видовищний поєдинок, в якому обидва суперника не уникали бою. Ентоні був кращим за мене, і я засмучений тим, що у мене сьогодні не вийшло. Я планував бути сильнішим за нього, але не вдалося. Віддаю шану Ентоні, мені сподобався поєдинок. Дуже хотів, щоб руку підняли мені, але він встав (після нокдауну), повернувся в бій і виграв титули.

Чи цікавий мені реванш? Звичайно, ця опція прописана в контракті, але зараз мені цікаво розібратися в тому, що, дідько забирай, відбулося тут. Я хотів би, щоб після бою була піднята моя рука, і я отримав свої титули назад. Ще раз вітаю Ентоні", - заявив Кличко в інтерв'ю Sky Sports.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мабуть, пора йти: Ентоні Джошуа нокаутував Володимира Кличка

Для Кличка поразка від Джошуа стала другою програною зустріччю поспіль. У попередньому поєдинку Володимир зазнав поразки від Тайсона Ф'юрі. Вперше в своїй кар'єрі українець програв два бої поспіль.

Зараз ви читаєте новину «"Що ж, дідько забирай, відбулося" - Кличко про поразку від Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі