четвер, 30 липня 2020 21:00

Що потрібно знати про помічників Луческу в "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу визначився із тренерським штабом.

Румунський фахівець сформував абсолютно новий штаб асистентів, порівняно з попередніми місцями роботи. Разом із Луческу в "Динамо" буде працювати два українці та три іноземних спеціалістів.

Михайло Михайлов. Відповідатиме у "Динамо" за підготовку воротарів. Він працювати у тренерському штабі Сергія Реброва, Олександра Хацкевича та Олексія Михайличенка. Перебуває в системі київського клубу із 1993 року.

Олег Гусєв. Буде одним з асистентів головного тренера команди, відповідатиме за гравців атаки. Після завершення футбольної кар'єри у 2018 році перейшов на тренерську роботу в "Динамо". Працював помічником наставника дубля Юрія Мороза.

Огнен Вукоєвич. Вивчатиме суперників, займатиметься аналітичним напрямком та працюватиме із гравцями середини поля. Працював у "Динамо" селекціонером, запросив до команди Беньяміна Вербича. Останній час очолював юнацьку зірну Хорватію Ю-20. У 2018 році допомагав національній команді Хорватії, яка на Кубку світу у Росії виграла срібні нагороди.

В тренерському штабі Мірчі Луческу буде 3 іноземці та два українці

Еміл Карас. Спеціаліст із Молдови буду відповідати за комунікацію Луческу із командою. На першій пресконференції Луческу був в ролі перекладача. Замінив Олександра Спірідона, який не захотів працювати із "Динамо". Працював в штабі Дана Петресу з російськими клубами, де виконував в тому числі роль перекладача. Вільно володіє російською та румунськими мовами. Займав посаду асистента у китайському "Цзянсу Сайнті", "Аль Насру" із ОАЕ

Дієго Лонго. Італійський тренер був відповідати за фізичну підготовку команди та аналізом суперників. Лонго працював із сином головного тренера "Динамо" - Разваном Луческу 15 років. Починаючи із румунського "Рапіда", а потім продовжили співпрацю в збірній Румунії, грецькому ПАОКу та "Аль Хілялі " із Саудівської Аравії.

Автор: ФК "Динамо"
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що говорив Луческу під час своєї першої пресконференції на чолі "Динамо"

"Динамо" проведе перший офіційний матч під керівництвом Мірчі Луческу 25 серпня проти "Шахтаря" в рамках Суперкубка України.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про помічників Луческу в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі