неділя, 17 травня 2009 11:45

Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА

Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА

Трагедія відбулася на стамбульському стадіоні "Шюкру Сарачоглу", на якому 20 травня у фіналі Кубка УЄФА зіграють донецький "Шахтар" і бременський "Вердер". Вчора, 16 транвя, під час підготовчих робіт до фінального матчу впав з висоти 20 метрів і від отриманих травм помер 23-річний Фатіх Топал.

Молодий хлопець працював на висоті, де повинен був підключити додатковий модуль до базової станції, але втратив рівновагу і впав униз. За інформацією турецької преси, Топал ще до падіння отримав сильний електричний розряд, а удар об бетонну підлогу завдав травми не сумісні з життям. Поліція почала розслідування за фактом інциденту.

Довідка "Gazeta.ua"

Арена місткістю 50 509 чоловік стане першим турецьким стадіоном, який прийме у себе фінал Кубка УЄФА. Вирішальний поєдинок турніру сезону 2008/09 відбудеться в Стамбулі 20 травня 2009 року.

Домашня арена 17-разового чемпіона Туреччини і чотириразового володаря кубка країни "Фенербахче" розташована в у районі Кадикей, що має старе футбольне коріння. Кілька років тому стадіон перебудовувався трибуна за трибуною, що дозволяє тепер пристрасним турецьким уболівальникам знаходитися максимально близько до футбольного поля. У нагороду 4 жовтня 2006 року УЄФА вибрав "Шюкру Сарачоглу" для проведення фіналу Кубка УЄФА-2008/09.

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Смерть на стадіоні фіналу Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі