середа, 10 грудня 2014 16:13

"Слава Україні! Путін х....!" - київське "Динамо" прибуло в Бухарест
7

Фото: Євген Савчук

Київське "Динамо" прибуло в Бухарест, де в рамках заключного, 6-го туру групового раунду Ліги Європи зіграє з місцевим "Стяуа".

На гру кияни прилетіли, достроково забезпечивши собі місце в плей-офф. Для виходу з групи з першого місця команді Сергія Реброва достатньо не програти.

"Ми повинні в кожній грі доводити, що є професіоналами і добиватися максимального результату", - сказав перед вильотом голкіпер і ветеран біло-синіх Олександр Шовковський.

Відзначимо, що на заключний матч турніру, так само як і сезону Сергій Ребров не взяв із собою Владислава Калитвинцева, Домагоя Віду та Лукмана Аруну.

В цілому список тих, на кого в завтрашньому матчі розраховує тренерський штаб біло-синіх, виглядає так:

Воротарі: Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Артур Рудько

Захисники: Данило Сілва, Олександр Драгович, Євген Хачеріді, Микита Бурда, Андрій Цуріков

Півзахисники: Сергій Рибалка, Сергій Сидорчук, Джермейн Ленс, Мігель Велозу, Роман Безус, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський, Юнес Беланда

Нападники: Артем Кравець, Дьємерсі Мбокані, Лукаш Теодорчик.

"Слава Україні! Путін х....!", - зустрів по прильоту в аеропорт Бухареста динамівську делегацію її багаторічний єврокубковий гід Стюард. Перша думка - не пропали "скорбный труд и дум высокое стремление" колег в одній з минулих поїздок.

Після цього команда і група журналістів, що супроводжували її роз'їхалися по готелях. Ближче до вечора заплановано тренування динамівців на поле місцевого стадіону "Лія Маноліу" і традиційна передматчева прес-конференція тренерів команд.

Нагадаємо, матч "Стяуа" - "Динамо" відбудеться 11 грудня. Початок - о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"Слава Україні! Путін х....!" - київське "Динамо" прибуло в Бухарест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі