пʼятниця, 18 червня 2021 07:46

Слабкий другий тайм - збірну України розкритикували за таку перемогу над Північною Македонією

Слабкий другий тайм - збірну України розкритикували за таку перемогу над Північною Македонією
Андрій Ярмоленко став найкращим гравцем матчу. Фото:УАФ

Збірна України здобула перемогу у матчі другого туру Євро-2020/21 над Північною Македонією - 2:1.

У першому таймі команда Андрія Шевченка забила двічі, а після перерви пропустила один гол.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на перемогу українців.

"Футбол 24" хвалить капітана збірної України Андрія Ярмоленка.

"Герой матчу та головний творець перемоги. Так, Андрій теж не реалізував всі свої шанси, але саме його гол перевернув гру. Представник "Вест Гема" опинився там, де потрібно, і відкрив рахунок у поєдинку. Через кілька хвилин Ярмола віддав ще й гольовий пас на Яремчука і став найрезультативнішим гравцем в історії збірної України за системою "гол + пас".

Сезон 2020/21 відверто не вдався для Ярмоленка на клубному рівні, але Євро поки складається вдало для нашого бомбардира".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банда піжонів на чолі з Малиновським та Зінченком": реакція соцмереж на перемогу збірної України на Євро

Збірна України провела слабкий другий тайм та могла бути покарана за це, пише "Футбум".

"Тут справа в самій збірній України, від якої ніхто не очікував такого подібного скидання потужностей після перерви. Перевести гру в спокійне русло і в уповільненому темпі дотягнути до трьох очок? Ну, так собі план для фінальної стадії Євро. Часто повертається граблями по лобі. Тренер збірної Нідерландів Франк Де Бур підтвердить".

Збірна України грала без лівого півзахисника через травму Олександра Зубкова, пише Ua-football.com.

"Власне, ці зміни вимушенні, оскільки травмувався Зубков. Але його не стали міняти Віктором Циганковим, номінально відрядивши на лівий край Руслана Малиновського. Частенько у тій зоні опинявся Олександр Зінченко".

Попри перемоги над Іспанією, Португалією, Сербією та іншими класними командами, у збірної України все ще немає міцної психології

Гравці національної команди мають проблеми із психологією, пише оглядач "Трибуни" Олег Барков.

"А ось другий тайм наочно показав, що попри перемоги над Іспанією, Португалією, Сербією та іншими класними командами, у збірної України все ще немає міцної психології. Будь-яка невдача може вивести команду з рівноваги і змусити нервувати. Навіть в матчі з найгіршою командою турніру за рейтингом УЄФА. Смішний і випадковий фол Олександра Караваєва на Горану Пандеву вибив ґрунт з-під ніг українців, що в підсумку ледь не вилилося в негативний результат".

Не варто критикувати Караваєва за зароблений пенальті. Захисник "Динамо" провів сильний матч та зробив красивий асист. пише Football.ua.

"Навіть Кевін де Брюйне зі своїм тонким гольовим пасом в більш пізньому матчі(асист проти Данії -Gazeta.ua) в цей день не зміг перевершити захисника збірної України по красі виконання вирішальної передачі. Караваєв зумів провести досить цілісний поєдинок зі значним обсягом роботи, в якому практично не було моментів його простою на футбольному полі. Суперники були стримані на підході до нашої штрафної, в атаці Олександр також досяг успіху, а епізод з пенальті ... Зайвої пари очей проти визнаного футбольного майстра Пандева у футболіста збірної України немає, тому звинувачувати його за те, що суперник мав куди більший вплив на епізод, ніж він, не має ніякого сенсу".

Після двох турів збірна Нідерландів набрала шість очок та гарантувала собі вихід із групи. Україна та Австрія мають по одній перемозі, а Північна Македонія поки без очок.

21 червня Україна зіграє проти Австрії, а Нідерланди поміряються силами із Північною Македонією.

Зараз ви читаєте новину «Слабкий другий тайм - збірну України розкритикували за таку перемогу над Північною Македонією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі