понеділок, 01 березня 2021 12:14

Скрипник здивувався перемозі над "Шахтарем"

Скрипник здивувався перемозі над "Шахтарем"
Віктор Скрипник очолює "Зорю" із літа 2019 року. Фото: ФК "Зоря"

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував перемогу над "Шахтарем".

За словами тренера луганців, його здивувало, що "Зоря" пішла в контратаку, граючи в меншості.

"Не кожен день перемагаєш "Шахтар" у Києві. Ми задоволені. Так, я сам здивувався, що ми, ще й бувши вдесятьох, вибігли в контратаку. Не просто на збереження рахунку зіграли, намагаючись десь у прапорця м'яч притримати. Тільки комплімент гравцям!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу відмовився коментувати поразку "Шахтаря"

"Шахтар" – це наш флагман разом з "Динамо", є чому повчитися. Ми терпіли, чекали свого шансу. Грали вперед, як дозволяв суперник. З тим досвідом, який отримали восени, з топовими командами грали, усі розуміють, що треба починати з неприємного – м'яч відбирати, кожну ситуацію виконувати на 100 відсотків, брати участь в єдиноборствах.

Які були установки після вилучення Жуніньо? Бігти вперед або що? Ні, звичайно, тягнули, щоб хоча б внічию зіграти. Але ще раз кажу: комплімент гравцям. Аллах'яр у моменті розібрався: пробіг, подивився, віддав. Дмитро Іванісеня зробив ривок на 40 метрів на повній швидкості, вірив, що йому дадуть. Приємно. За фактом, заміна спрацювала", - цитує тренера телеканал "Футбол".

"Зоря" мінімально перемогла "Шахтар" завдяки голу Дмитра Іванісені в доданий до матчу час. "Гірники" тепер відстають від "Динамо" на 4 пункти.

Наступну гру "Зоря" проведе 3 березня в Кубку України проти "Вереса". У цей же день "Шахтар" зіграє проти "Агробізнесу".

Зараз ви читаєте новину «Скрипник здивувався перемозі над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі