понеділок, 19 вересня 2016 17:43

"Скрипник не винен у тому, що сенегальські захисники влаштували бардак" - Шахов

"Скрипник не винен у тому, що сенегальські захисники влаштували бардак" - Шахов
Андрій Шахов. Фото: dynamomania.com

Заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов прокоментував відставку Віктора Скрипника з посади головного тренера "Вердера". Нагадаємо, український наставник бременців залишив свою посаду після розгрому від "Боруссії" в 3-му турі бундесліги. Це була третя поспіль поразка "музикантів" зі старту чемпіонату.

"За провальний старт питають передусім з головного тренера. Команда підійшла до сезону зовсім не готовою, "Вердер" нормально не зіграв жодної гри, жодного разу не володів перевагою. У Кубку країни поступився середняку третього дивізіону "Шпортфройнде" 1:2, у двох гостьових матчах взагалі програв із загальним рахунком 1:10 (0:6 "Баварії" і 1:4 "Боруссії" з Менхенгладбаха. - Прим.), втратив перемогу вдома з "Аугсбургом" 1:2, виграючи на початку зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вердер" Скрипника пропустив від "Баварії" 6 м'ячів

Але не тільки Скрипник винен. Трансферна політика керівництва виявилася провальною - не можна робити ставку на сенегальських центральних захисників. Навіть у кращі часи в Африці сильних центрбеків було не так багато, зараз - тим більше. Ті, хто зараз у команді, влаштували в обороні бардак.

Говорити про перспективи Скрипника зараз складно, потрібно знати ситуацію всередині. Але, як показує практика, тренер у таких випадках йде з клубу. Знайти роботу в бундеслізі йому буде складно - висококласних безробітних фахівців у Німеччині багато. Можливо, йому варто перейти в інші чемпіонати, а можливо, він хоче повернутися в Україну. Час покаже", - вважає Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Німеччини. "Вердер" Скрипника вилетів, Федецький успішно дебютував у "Дармштадті"

Зараз ви читаєте новину «"Скрипник не винен у тому, що сенегальські захисники влаштували бардак" - Шахов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі