понеділок, 15 грудня 2008 15:18

Сколарі може лягти під ніж вболівальнику "Вест Хема"

Головний тренер "Челсі" Луіс Феліпе Сколарі переживає не легкий час. До відсутності результату в увіреній йому команді додалася обструкція з боку уболівальників і, що найнеприємніше, проблеми із здоров"ям.

Вечір напередодні останнього матчу, в якому "Челсі" приймав на своєму полі "Вест Хем", Бразильський фахівець провів в госпіталі з приводу каменя в нирці. І, хоча пересилюючи біль, Сколарі був присутній на грі, його підопічні зуміли "витягти" лише нічию (1:1) з не далеко найгрізнішим суперником, за що фани "аристократів" обсвистали тренера.

Після матчу керманич "Челсі" визнав, що розуміє обурення уболівальників, які цього сезону дуже часто стають свідками домашніх поразок і нічиїх (у чемпіонаті на своєму полі дві перемоги при чотирьох нічийних результатах і двох поразках). Проте, при цьому Сколарі заявив, що його команді в черговий раз не дали пробити абсолютно заслужений пенальті.

"Нам взагалі не ставлять 11-метрові! Як би проти нас не порушували правила", - цитує бразильця terrikon з посиланням на TheSun.

Що стосується хвороби, то Луіс Феліпе зіззнався, що якщо камінь не вийде природним чином, то йому доведеться лягти на невелику операцію. "Лікар завірив, що це не дуже боляче - народжувати дітей набагато болючіше, - бадьориться Сколарі. - Але у мене з цього приводу є сумніви, оскільки цей лікар, наскільки я зрозумів, вболіває за "Вест Хем". Така ось ситуація".

Зараз ви читаєте новину «Сколарі може лягти під ніж вболівальнику "Вест Хема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі