пʼятниця, 02 вересня 2011 17:47

"Шкодувати про тих, кого не купили, немає сенсу" - Суркіс

"Шкодувати про тих, кого не купили, немає сенсу" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про невдалі трансферах Андреа Караччоло, Оскара Кардосо і Володимира Вайсса, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Налаштований був придбати і італійця з парагвайцями, здатних підсилити гру команди без тривалої адаптації, і молодого словака, чия кандидатура виникла набагато пізніше. А була ж ще й Папіс Сіссе, якого не відпустив "Фрайбург". Шкодувати про когось з них немає ніякого сенсу. Ми придбали тих, кого придбали, і особисто мені здається, що у Дуду і Ескобара, що поповнили команду буквально вчора, серйозні перспективи",- відзначив Суркіс.

Дуду, наприклад, справив велике враження на наших селекціонерів, які дивилися гравця в Колумбії на чемпіонаті світу серед 20 -річних. Питання в тому, як скоро він адаптується у новій країні та команді. В "Шахтарі" це відбувається швидше, ніж у нас, адже там ціла діаспора бразильців. У нас гравці з цієї країни не завжди приживаються, але у Дуду є всі для того, щоб швидко адаптуватися - і швидкість, і майстерність ", - додав президент "Динамо".

За словами Суркіса, Вайсс-молодший не перейшов в "Динамо" через те, що захотів залишитися в одному з провідних чемпіонатів Європи і опинився в Іспанії.

"Молодший Вайсс пройшов медобстеження в Києві. Все було практично на мазі, але, мабуть, в цей момент надійшла пропозиція від "Еспаньола". Зарплата там, ясна річ, менше, але людина, давно живе на Заході, напевно, в будь-якому випадку віддав б перевагу будь-якому варіанту з провідної п'ятірки чемпіонатів Старого Світу. Може, в менталітеті справа, може, батько дав таку пораду. У будь-якому випадку, якщо у хлопця не було явного бажання грати в "Динамо", він навряд чи б нам у нагоді", - зазначив він.

Суркіс також розповів, що Караччоло міг перейти в "Динамо" навіть після своєї відмови.

"Ми могли купити Караччоло вже після його раптового відмови, коли футболіст відчув, що ніхто не дасть йому в Західній Європі тих умов, які запропонували ми. Агент Караччоло виходив на нас, запевняючи, що Караччоло передумав і хоче грати в Києві, але Сьомін категорично проти цього придбання виступив. Сказавши, що якщо не пішов чоловік до нас відразу, а зараз його приваблює лише грошова сторона, користі клубу він не принесе", - сказав він.

Нагадаємо, 31 серпня бразильський півзахисник Едуардо Перейра Родрігес (Дуду) підписав з "Динамо" п'ятирічний контракт. Також ряди команди поповнив колумбійський нападаючий Андрес Ескобар. У той же час, півзахисник "Динамо"

Роман Єрьоменко перейшов до казанського "Рубіна" за 13 млн. євро.

Зараз ви читаєте новину «"Шкодувати про тих, кого не купили, немає сенсу" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі