пʼятниця, 23 травня 2008 18:21

Сидоренко: з нетерпінням чекаю об"єднавчого бою

Наступним супротивником чемпіона WBA у вазі до 53 кг Володимира Сидоренка (21-0-2, 7 нокаутів) стане Ансельмо Морено (21-1-1, 8 нокаутів) з Панами. Поєдинок Володимира пройде 31 травня в німецькому Дюсельдорфі. Українець вже завершив свій підготовчий період і готовий до сьомого захисту титулу проти офіційного претендента.

- Володимир, що Ви знаєте про свого майбутнього супротивника, про його стиль?
- Він дуже хороший боксер, і дуже швидкий. Це ті висновки, які можна зробити, судячи по записах його боїв. Він типовий латиноамериканський боксер, завжди готовий вступити в рубку, не знає страху, постійно йде вперед і володіє хорошою технікою і прекрасним арсеналом ударів.

- Як пройшла підготовка?
- Я готувався з початку березня разом з моїм тренером Міхаелем Тіммом. Все пройшло, як ми і планували, цей тиждень ми завершували спарингами з хорошими партнерами.

- У своєму останньому поєдинку Ви здобули переконливу перемогу в Японії над місцевим боксером Нобуто Ікехарою. Що скажете про цей бій?
- Я добре провів час в Японії. У моїй ваговій категорії місцеві шанувальники боксу ставилися до мене як до героя. Це багато в чому відрізняється від ставлення загалом в світі. Після перемоги я отримав стільки компліментів і пропозицій! Хочу знову провести бій в Азії. Там в легких вагових категоріях справжні чемпіони, і, якщо порівнювати з іншими країнами, до них прикована велика увага.

- Які цілі у Вас на майбутнє в боксі?
- Хочу залишатися чемпіоном світу так довго, як тільки зможу, і продовжувати виступати ще декілька років.

- З ким би Ви хотіли провести поєдинок, якщо після обов"язкового захисту залишитеся чемпіоном?
- Об"єднавчий бій з одним з чемпіонів був би для мене дуже цікавий. Я з нетерпінням чекаю такої можливості.

- Що можете сказати про себе, окрім того, що боксуєте?
- Мені 31 рік, одружений, у мене є дочка і брат-близнюк. Живу в Україні. Люблю полювати. Достатньо?

BOXNEWS com.ua, інтерв"ю з порталу Fightnews.com

Зараз ви читаєте новину «Сидоренко: з нетерпінням чекаю об"єднавчого бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі