вівторок, 28 вересня 2021 10:37

"Сидить п'яна морда й постійно ображає футболістів" - Кополовець знищив Леоненка

"Сидить п'яна морда й постійно ображає футболістів" - Кополовець знищив Леоненка
Віктор Леоненко працює експертом на телебаченні. Фото: телеканал "Футбол"

Колишній футболіст "Карпат" і спортивний директор "Миная" Михайло Кополовець розкритикував ексзірку "Динамо" й експерта "Великого футболу" Віктора Леоненка.

Під час обговорення в студії матчу "Рух" - "Динамо" Леоненко порівняв Кополовця з півзахисником львів'ян Ярославом Мартинюком (який заробив пенальті у свої ворота. - Gazeta.ua) і сказав, що такі, як-от Кополовець не мають навіть підходити до стадіону. Колишній спортдиректор "Миная" не забарився з відповіддю.

"Я цієї людини не сприймаю. Це дивак, який просто сидить і отримує бабки. Якщо порівнювати мене з ним, я за свої коментарі ніколи в житті не брав грошей. А він сидить на зарплаті в "Шахтаря" і розповідає нам про футбол. Хай краще вип'є сто грамів горілки. Когось опускати я не буду. Це він там сидить, п'яна морда, і постійно ображає футболістів.

Ми особисто не знайомі. Але коли я був ще в дублі "Закарпаття", то Леоненка там тверезим не бачив. Завжди напівп'яний ходив. Він закінчував кар'єру в Ужгороді, коли там були Маковський і Калитвинцев. І я, молодий 16-річний футболіст, бачив, як він поводиться. Футболіст він був розкішний, без сумніву. Але як людина - слизький і гнилий. Я не сприймаю таких людей, які так ображають футболістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штрафи від Суркіса, розбитий Ferrari й підроблений паспорт - що потрібно знати про кар'єру Мілевського

Він не є взірцем для гравців. Подивіться на його пику, постійно напівп'яний і опухлий. І це він мені говоритиме, що мене не можна підпускати? Те, що він футболістом був 40 років тому - вже історія. Мене це не цікавить. Його тримають на телеканалі, тому що він просто клоун у футболі. Цей дивак багато футболістів ображав.

Якщо він такий сильний експерт, чого він тоді не прийме команду? Вже сто років сидить там на зарплаті й розповідає нам, як у футбол грати. Це позавчорашній день. Експерт, б***ь. Там ще кілька таких є. Це дивак, який продався за шахтарські бабки й отримує гроші за свої коментарі. Я ніколи не отримував гроші за коментарі, тому в мене максимальна свобода слова", - сказав Кополовець у коментарі FanDay.

Віктор Леоненко виступав за "Динамо" з 1992-го до 1998 року. Завершив виступи 2002 року грою за "Закарпаття". Чотири рази був чемпіоном України й тричі найкращим гравцем України. З приходом до команди Валерія Лобановського втратив місце в команді. Зараз працює експертом на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «"Сидить п'яна морда й постійно ображає футболістів" - Кополовець знищив Леоненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі