пʼятниця, 27 липня 2012 14:45

Сезон в НБА стартує 30 жовтня

Сезон в НБА стартує 30 жовтня
Всього заплановано проведення 1230 матчів ФОТО: ilovekino.ru

Національна баскетбольна асоціація (НБА) на своєму офіційному сайті опублікувала календар сезону-2012/13. Всього заплановано проведення 1230 матчів, які пройдуть протягом 82 ігрових днів.

Чемпіонат стартує 30 жовтня грою "Клівленд Кавальєрс" - "Вашингтон Візардс". У той же день перший матч нового сезону проведе діючий чемпіон "Маямі Хіт", який проведе матч з "Бостон Селтікс". У третій зустрічі першого ігрового дня зіграють "Лос-Анджелес Лейкерс" і "Даллас Маверікс".

На Різдво (25 грудня) ліга запланувала матчі "Бостон" - "Бруклін", "Нью-Йорк" - "Лейкерс", "Оклахома-Сіті Тандер" - "Маямі", "Х'юстон Рокетс" - "Чикаго Буллс" і "Денвер Наггетс" - "Лос-Анджелес Кліпперс".

Останні матчі регулярного чемпіонату НБА відбудуться 17 квітня. Проведення сьомого матчу фінальної серії плей-офф заплановано на 30 червня.

Додамо, що центровий БК "Донецьк" і збірної України В'ячеслав Кравцов підписав дворічний контракт з клубом НБА "Детройт Пістонс". За умовами угоди з триразовими чемпіонами найсильнішої ліги світу наш баскетболіст отримуватиме 1,5 мільйона доларів за сезон.

Зараз ви читаєте новину «Сезон в НБА стартує 30 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі