четвер, 12 листопада 2020 16:15

"Шевченку було легше виграти "Золотий м'яч", ніж Левандовському" - Ребров

"Шевченку було легше виграти "Золотий м'яч", ніж Левандовському" - Ребров
Сергій Ребров та Андрій Шевченко. Фото: ФК "Динамо" Київ

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров вважає недоречним порівнювати кар'єри Андрія Шевченка та Роберта Левандовського.

За словами Реброва, зараз виграти "Золотий м'яч" складніше через домінування в сучасному футболі Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.

Хто кращий – Шевченко чи Левандовський? Різні часи, різні гравці, різні клуби. Мені не подобаються такі порівняння. Шевченко досяг великого успіху в Лізі чемпіонів як футболіст "Динамо" і "Мілана". Роберт робить те ж саме в німецьких клубах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто став найкращим футболістом світу сезону 2019/20

Шевченку було легше виграти "Золотий м'яч", ніж Левандовському, адже він не грав в епоху Роналду і Мессі. Ці двоє настільки узурпували цю нагороду, що буде потрібен час на усвідомлення, що вона може дістатися комусь іншому. Протягом більшої частини своєї кар'єри Роберт перебуває в таких умовах. За часів Шевченка жоден футболіст або дует не домінував так сильно", – розповів Ребров у інтерв'ю SportoweFakty.

Андрій Шевченко вигравав "Золотий м'яч" 2004 року. Роберт Левандовський вважався головним претендентом на приз, але 2020 року "Золотий м'яч" скасували через пандемію коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченку було легше виграти "Золотий м'яч", ніж Левандовському" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі