вівторок, 29 вересня 2020 12:54

Шевченку - 44: як його радували підопічні

Шевченку - 44: як його радували підопічні
Андрій Шевченко працюю зі збірною України вже 4 роки. Фото: УАФ

29 вересня наставнику Національної збірної України Андрію Шевченку виповнилося 44 роки.

Шевченко вже 4 роки очолює національну команду. За цей час він встиг виграти групу Ліги Націй дивізіону Б. Здобути путівку на Євро-2020, випередивши чемпіонів Європи та переможця Ліги Націй збірну Португалії.

Gazeta.ua пригадує найкращі матчі збірної України під керівництвом Шевченка останніх років.

Україна - Туреччина. 2 вересня 2017 року в Харкові українці обіграли турків - 2:0. Команда Шевченка повністю переграла підопічних Мірчі Луческу.

Україна - Сербія. У відборі до Євро-2020 українці не залишили жодних шансів сербам у Львові - 5:0. Матч мав стратегічне значення у плані виходу на Євро-2020. Боротьби ніякої не вийшло.

Україна - Португалія. В Києві на НСК "Олімпійський" була обіграна найсильніша команда Європи збірна Португалії - 2:1. Збірна України довела, що вона по праву займає 1-шу сходинку в турнірній таблиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко оголосив склад збірної України на матчі з Францією, Німеччиною та Іспанією

Андрій Шевченко виступав за "Динамо", "Мілан" та "Челсі". Завершив професійні виступи 2012 року. З 2016-го працює у збірній України. Спочатку асистентом головного тренера, а потім уже в статусі наставника.

Зараз ви читаєте новину «Шевченку - 44: як його радували підопічні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі