пʼятниця, 12 березня 2010 12:35

Шевченко розповів, чому "Динамо" погано грає в останніх матчах

Шевченко розповів, чому "Динамо" погано грає в останніх матчах

Вчора на базі "Динамо" в Конча-Заспі відбулось відкрите тренування. Перед його початком нападник киян Андрій Шевченко розповів про зіграні матчі та найближчі плани.

Стосовно стану своєї спини нападник "Динамо" сказав, що "самопочуття поліпшується. Була невелика проблема, але, сподіваюся, вже все буде добре". Найголовніше, що він буде готуватися до наступної гри.

Щодо невиразної гри команди у перших весняних матчах Шевченко відмітив, що всім командам зараз важко, особливо - лідерам, оскільки проходить процес втягування в сезон. А на майбутню гру з полтавською "Ворсклою" кияни дивляться з оптимізмом, адже грають удома. При цьому намагатимуться додати як у грі, так і в результаті.

На думку футболіста найголовніше, чого не вистачало "Динамо" - свіжості. Були зроблені неправильні дії, які призводили до руйнування гри. Тепер потрібно відновити компактність. Шевченко впевнений, що наступна гра буде набагато кращою

У Лізі Чемпіонів для Андрія як і для багатьох став сюрпризом виліт "Реала". В той же час його зовсім не здивував результат поєдинку "Мілана" з "Манчестером" адже підопічні сера Алекса Фергюсона виглядали сильнішими.

"Я ні з ким з "Мілану" не спілкувався, в цій ситуації немає сенсу щось говорити. Я знаю, наскільки сильно всі засмучені, як переживають подібні поразки", - розповів нападник.

За матеріалами ТСН та прес-служби ФК "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів, чому "Динамо" погано грає в останніх матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі