пʼятниця, 01 червня 2007 14:02

Шевченко: "Ніякого "Челсі"

4 вересня у Києві відбудеться благодійний матч зірок італійської та української естради із зірками італійського та українського спорту. Його організовує форвард "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років. Сьогодні він проанонсував цю подію.

- Перший подібний поєдинок в італійському Мілані відбувся 31 травня 2005-го року, - Шевченко, одягнений у легку білу сорочку та блакитні джинси, говорить російською. Поруч з ним сидить сестра Олена та почесний президент "Оболоні" Олександр Слободян. - Тоді його організацією займався мій благодійний фонд та благодійний фонд актора Річарда Гіра. Зібрали 1 млн. євро, які розділили навпіл ці два фонди. Скільки вдасться виручити в Києві не знаю, це залежатиме від інтересу до події з боку ЗМІ. Подію у Мілані в прямому ефірі транслював державний телеканал РАІ, який заплатив за це 200 тисяч євро.

Шевченко не знає, на якому з київських стадіонів відбудеться поєдинок.

- Не хотілося, щоб арена була напівпорожньою. Хоча квитки будуть недорогими: від 20 до 50 гривень. Після поєдинку, можливо, відбудеться концерт за участю зірок італійської естради. Я знаю як її представників люблять в Україні.

Склад учасників заходу визначається.

- У Мілані був присутній Дієго Марадона, - каже Шевченко. - Зараз у Дієго проблеми зі здоров"ям, він перебуває в іншому кінці планети, тому його поява в Києві малоімовірна. Точно буде Ером Рамазотті. Взагалі зірки не просять гонорару за виступ. Ми спробували дізнатися номер телефону Андрія Данилка. Через хвилину він сам передзвонив, сказав, що згоден взяти участь в акції безкоштовно.

Запитую, де Шевченко проведе відпустку.

- Сьогодні я в Києві, - посміхається Андрій. - Завтра полечу до Парижу підтримати збірну України в матчі з французами. Матч не вирішальний, але важливий, після нього Україна може зробити заявку на участьв Євро-2008. Це і все, що поки що можу сказати. Після операції почуваюся нормально, до початку міжсезонного збору буду в строю.

Нині преса активно пише про те, що нападаючий може повернутися до італійського "Мілана".

- Нічого не говоритиму з цього приводу, - твердо говорить Шева. - Багато невірної інформації. Кожне моє слово перекручується. Питання переходу я б на сьогодні прибрав.

Шевченко разом з сестрою, її чоловіком Андрієм та Олександром Слободяном йде до окремої кімнати. На вулиці стоїть його сріблястий "Джип Лексус". Шева виходить через тридцять хвилин. Стоїть поруч з Слободяном.

- Будем продолжать сотрудничество, - каже керівник "Оболоні". Вони прощаються.

Футболіст зупиняється біля журналістів. Дає згоду відповісти на одне питання, але як тільки його просять оцінити свій сезон у "Челсі", пришвидшує ходу до авто.

- Ніякого "Челсі", - каже. - Тільки благодійний матч.

Сідає за кермо сам. Кричить "Лена", підганяючи сестру. Та підходить і сідає справа. На задньому сидінні зять Шевченка. Сестра Шеви розмовляє по телефону, машину набирає хід Рейтарською.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Шевченко: "Ніякого "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі