неділя, 07 листопада 2021 16:47

Шевченко очолив "Дженоа"

Шевченко очолив "Дженоа"
Шевченко повертається до тренерської роботи. Фото: Reuters

Український фахівець Андрій Шевченко став головним тренером італійського "Дженоа". Прес-служба "грифонів" опублікувала в офіційному клубному Twitter емодзі з прапором України. Шевченко зробив репост цього запису, додавши емодзі з клубними кольорами "Дженоа" і тим самим підтвердивши, що йдеться саме про його призначення.

Головний тренер "Дженоа" Андрій Шевченко згодом прокоментував своє призначення до генуезького клубу.

"Це відправна точка у новій пригоді, яка поверне "Дженоа" його велику історію", – написав Шевченко.

Як повідомлялося, український фахівець підпише контракт до 2024 року. Шевченко отримуватиме у "Дженоа" €2 млн на рік плюс бонуси. Його помічником у клубі стане Мауро Тассотті. Попереднім наставником "грифонів" був Давиде Баллардіні.

Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України після Євро-2020. Пізніше на прес-конференції фахівець заявив, що не збирався залишати команду, проте глава УАФ Андрій Павелко не став обговорювати з ним питання продовження контракту. Після звільнення Шевченка посаду головного тренера збірної України обійняв Олександр Петраков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Англії я був би не таким щасливим — Гасперіні

"Дженоа" перебуває на 15-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Італії з 9 очками в 12 зустрічах, при цьому відрив від зони вильоту - лише одне очко. У наступному матчі генуезці прийматимуть "Рому".

Зараз ви читаєте новину «Шевченко очолив "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі