середа, 28 липня 2021 07:20

Сестри Кіченок програли росіянкам

Сестри Кіченок програли росіянкам
Сестри Кіченок програли майже без опору. Фото: ФТУ

Українська пара тенісисток Надія та Людмила Кіченок програли у чвертьфіналі олімпійського турніру з тенісу, що проводиться в Токіо.

У чвертьфіналі українки зіграли проти представниць ОКР Вероніки Кудерметової та Єлєни Вєсніної. Повідомляє suspilne.media

Пройти у чвертьфінал українкам не вдалося. Тенісистки з ОКР вибили Людмилу та Надію Кіченок за підсумками двох сетів - 2:6, 1:6

У першому сеті українські тенісистки дозволили представницям ОКР зробити ранній брейк та повести в рахунку 3:0. Здобувши перевагу, Кудерметова та Вєсніна не відпускали її, а у восьмому геймі зробили ще один брейк та вийшли уперед за партіями.

Переломний момент другого сету настав за рахунку 2:1 на користь гравчинь з ОКР. Кудерметова та Вєсніна зробили ще один брейк, після чого з другої спроби повторили цей успіх у шостому геймі.

Відігратися у матчі Людмилі та Надії Кіченок виявилося не до снаги. Програвши гейм на власній подачі за рахунок 4:1, українки не змогли поборотися і взяти брейк у наступному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cвітоліна вийшла в 1/4 фіналу Олімпіади

Натомість вийшла до півфіналу в одиночному розряді українка Еліна Світоліна. Вона здолала італійку Камілу Джорджі. У півфіналі Еліна зіграє з переможницею матчу Паула Бадоса (Іспанія, WTA 29) - Маркета Вондроушова (Чехія, WTA 42)

Зараз ви читаєте новину «Сестри Кіченок програли росіянкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі