неділя, 13 червня 2021 15:49

Серце зупинилося: подробиці інциденту з датським футболістом

Серце зупинилося: подробиці інциденту з датським футболістом
Лікар розповів подробиці інциденту з Крістіаном Еріксеном. Фото: sportbox.news

З'явилися нові подробиці інциденту з лідером збірної Данії Крістіаном Еріксеном, у якого під час матчу з Фінляндією зупинилося серце.

Лікар збірної Данії Мортен Бесен розповів, що після падіння серце Крістіана билося, але ситуація швидко змінилася. Слова медика передає видання Вerlingske.dk.

"Нас викликали на поле, коли Крістіан впав. Він лежав на боці, коли ми підбігли до нього. Було дихання і пульс", – зазначив лікар.

Однак дуже швидко серце Крістіана перестало битися.

"Все різко змінилося, і ми стали робити йому масаж серця. На допомогу прийшов лікар стадіону і це допомогло повернути нашого лідера. Крістіан встиг перекинутися зі мною кількома фразами перед тим, як його відвезли в лікарню на обстеження", – розповів медик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну Росії напоїли – лідер комуністів

Варто зазначити, що після майже двогодинної перерви матч відновився. Він закінчився з рахунком 0:1 на користь Фінляндії. Гол був забитий фінським нападником Йоелем Пог'янпало на 60-й хвилині.

Зірка збірної Данії 29-річний Крістіан Еріксен знепритомнів і упав просто на футбольному полі. Подія сталася в третьому за ліком матчі Євро. Збірна Данії приймала збірну Фінляндії.

Зараз ви читаєте новину «Серце зупинилося: подробиці інциденту з датським футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі