понеділок, 14 квітня 2008 12:22

Шарапова виграла третій титул в сезоні

Росіянка Марія Шарапова вперше в своїй кар"єрі здобула перемогу в турнірі на грунтовому покритті, обігравши у фінальному матчі в американському Амелія-Айленді 18-річну словацьку тенісистку Домініку Цибулкову в двох сетах з рахунком 7:6 (9:7), 6:3. Перемога принесла Шараповій третій в цьому сезоні і 19 за кар"єру титул WTA.

П"ята ракетка світу Шарапова грала з Цибулковою, яка займає 49 місце в рейтингу WTA, вперше. Програвши перший сет на тай-брейку при відносно рівній грі, в другому Цибулкова вела 2:1, але потягнула м"яз стегна і, не дивлячись на допомогу лікаря, їй не вдалося утримати перевагу. За рахунку 5:2 на користь росіянки Цибулковій вдалося взяти гейм на своїй подачі, проте на результат матчу це не вплинуло.

За перемогу в турнірі, призовий фонд якого становить 600 тисяч доларів США, Шарапова отримає 95,5 тисяч. Чергова перемога стала для росіянки 22 в 23 зіграних цього сезону матчах.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Шарапова виграла третій титул в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі