субота, 19 жовтня 2019 19:14

Шанс для "Динамо". "Зоря" перемогла "Десну"

Шанс для "Динамо". "Зоря" перемогла "Десну"
Зоря відігрувалася майже 70 хвилин

11 тур чемпіонату України 19 жовтня продовжився у Запоріжжі матчем "Зорі" проти "Десни". Господарям поля вдалося вирвати перемогу наприкінці гри.

Про це пише "Футбол-24".

Обидві команди обережно розпочали поєдинок та приглядалися одна до одної. Першою так звану розвідку завершила "Десна" й несподівано відкрила рахунок у протистоянні.

Владислав Калітвінцев виконав навіс у штрафний луганців. Там навіс Владислава замкнув Максим Дегтярьов. Нападник "сіверян" у падінні ефектно переправив м'яч у сітку воріт Микити Шевченка – 1:0.


У першому таймі команди створили вкрай мало небезпечних моментів. За весь тайм тільки три удари у ствір. По перерві темп гри помітно виріс, та від цього справді гострих нагод не побільшало.

Наприкінці поєдинку підопічні Віктора Скрипника зуміли перевернути гру. Спершу масові атаки "Зорі" втілив у гол Лєднєв. Юрченко пасом у стилі Хаві знайшов Лєднєва у штрафному "Десни". Богдан, уникнувши офсайду, прийняв прекрасну розрізну передачу та вгатив м'яч у сітку Паста – 1:1.

А через декілька хвилин "Зоря" взагалі вийшла вперед. Денис Фаворов незграбно віддав пас на Паста. Русин пішов на перехоплення й воротар збив Назарія у штрафному – пенальті. Удар з позначки реалізував Юрченко.

У час, який залишився, "Зоря" могла збільшити перевагу. Водночас підопічні Олександра Рябоконя так і не провели бодай одну змістовну атаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Англії забили неймовірний гол з центру поля головою

Завдяки перемозі "Зоря" набрала 19 очок та наблизилися до "Динамо" й "Десни", які мають по 20 балів. Завтра кияни вдома прийматимуть "Олександрію".

Зараз ви читаєте новину «Шанс для "Динамо". "Зоря" перемогла "Десну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі