пʼятниця, 05 грудня 2008 09:34

"Шахтар" візьме участь в турнірі на Канарських островах

Донецький "Шахтар" візьме участь в традиційному XXVI футбольному турнірі в іспанському Маспаломасі, який пройде з 13 по 17 січня 2009 року. Окрім українського клубу, свою участь в товариському турнірі на Канарських островах підтвердили німецькі "Боруссія" з Менхенгладбаха, швейцарський "Грассхопперс" і господарі "Лас Пальмас".

Голова міського спортивного комітету Карлос Аламо підтвердив, що матчі турніру транслюватиме телеканал Eurosport: в день відкриття ("Грассхопперс" - "Лас-Пальмас") і закриття ("Боруссія" М - "Шахтар").

Аламо заявив, що нинішня економічна криза "загрожує покінчити" з цією спортивною подією, класичним зимовим турніром для Європи, але й, перш за все, завдяки рівню учасників, підтримки телевізійної компанії і представників "інших гідних видань" дозволяє дивитися в майбутнє з "оптимізмом".

Нагадаємо, що два роки тому в січні 2007 року дебютант турніру донецький "Шахтар" став його переможцем. "Гірники" послідовно обіграли "Брондбю" - 5:4 і "Русенборг" - 2:0 .

Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" візьме участь в турнірі на Канарських островах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі