понеділок, 10 вересня 2012 10:51

"Шахтар" не зміг обіграти "Рапід"
7

Луческу провів два товариські матчі у Румунії
Фото: ФОТО: shakhtar.com

Після п'ятничної перемоги над "Петролулом" донецький "Шахтар" завітав у гості до бухарестського "Рапіду". Мірча Луческу втратив у попередньому матчі через пошкодження Полянського і Кобіна. Тому Містеру довелося перекроїти склад. Так, Гай вийшов на лівий фланг захисту, а Ордець зайняв місце в центрі оборони. У півзахисті зліва діяв Дентіньо, а Вілліану була довірена центральна зона.

У перші десять хвилин "Шахтар" створив два небезпечних моменти. Після цього "Рапід" трохи відсунув гру від своїх воріт і несподівано відкрив рахунок у матчі. Херя виконав штрафний з правого флангу, закинувши м'яч за "комір" Каніболоцького.

На захист Антона можна згадати про яскраве сонце, однак при виборі позиції він все ж помилився. Після цього "Шахтар" особливо не активізував зусилля. Старався тільки Фернандіньо, який і диригував атаками "гірників".

У другому таймі гра була тільки перші 15 хвилин, за які "Шахтар" встиг відігратися і упустити два вірних моменти. На 52-й хвилині Вілліан віддав пас на Фернандіньо, той зробив кілька кроків з м'ячем, побачив відкритий кут і пробив з-під захисника впритул зі штангою - 1:1.

Товариський матч

"Рапід" - "Шахтар" 1:1 (1:0)

Голи: Херя, 23 (1:0); Фернандіньо, 52 (1:1)

"Шахтар": Каніболоцький А. (Шуст, 46); Ордець, Чигринський, Гай (Писко, 75); Ілсіньо; Фернандіньо; Коста (Алан Патрік, 60); Тейшейра, Вілліан (Бруно Ренан, 73); Дентіньо (Тотовицький, 46); Адріано (Акулінін, 80)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зміг обіграти "Рапід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі