середа, 27 жовтня 2021 21:51

"Шахтар" розбив в Одесі "Чорноморець"

"Шахтар" розбив в Одесі "Чорноморець"
У першому таймі "Шахтар" не заслуговував на забитий гол. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" обіграв у Одесі в матчі 1\8 фіналу Кубка України місцевий "Чорноморець" із рахунком — 3:0. Відзначилися Фернандо, Маркос Антоніо й Дентіньйо.

Гра далася нелегко для фаворита. До 65 хвилини зберігався нічийний рахунок у грі, де донецька команда створила один гольовий момент, який не зумів реалізувати Георгій Судаков. "Чорноморець" намагався зіграти в стилі "Ворскли" агресивно й сміливо, але виходило значно гірше.

Гірники переломили хід зустрічі лише з виходом на поле крайніх захисників Додо й Ісмаїлі. Де Дзербі не дочекався гостроти від Корнієнка й Коноплі й випустив на поле своїх головних зірок. Зрештою саме з флангів прийшли перші два голи.

Третій м'яч — цілковита заслуга двох гравців — Мудрика й Дентіньйо. Михайло красиво прибрав на фланзі захисника й віддав на бразильця. Гроза "Реала" зіграв по-футбольному досконало, прибравши двома дотиками оборонця, а третім елегантно переправивши м'яч у сітку.

Матч був показовим у протистоянні двох талантів — Мудрика й Цітаішвілі. Георгій часто перетримував м'яч, намагався зіграти ефектно. Мудрик уже переріс цю стадію й зіграв ефективно. У підсумку на його рахунку гольовий пас і небезпечний удар з гострого кута. Ще кілька разів талант "Шахтаря" тікав на височенній швидкості від захисту суперника.

У другій половині цього матчу було помітно, що "Шахтар" оговтався від розгрому, який учинив йому "Реал". Чи насправді це відповідає істині — дізнаємося за тиждень в Мадриді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець забив гол у Кубку Бельгії

"Шахтар" вийшов до чвертьфіналу разом із київським "Динамо" та полтавської "Ворсклою". Полтавці обіграли на виїзді "Верес", а кияни виявилися сильнішими від "Маріуполя".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розбив в Одесі "Чорноморець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі