неділя, 05 листопада 2017 17:01

"Шахтар" переміг в Маріуполі
10

“Шахтар” у більшості переміг “Маріуполь” - 3:1
Фото: shakhtar.com
“Шахтар” у більшості переміг “Маріуполь” - 3:1
“Шахтар” у більшості переміг “Маріуполь” - 3:1
“Шахтар” у більшості переміг “Маріуполь” - 3:1
“Шахтар” у більшості переміг “Маріуполь” - 3:1

"Шахтар" у 15-му турі прем'єр-ліги на виїзді обіграв "Маріуполь" - 3:1.

У першому таймі гірники відзначилися двома забитими м'ячами. Факундо Феррейра провів свій 10-й гол у чемпіонаті, а Марлос скористався помилкою захисту господарів.

З 45-ї хвилини "Маріуполь" грав у меншості після видалення Гоміса. Це четверта червона картка маріупольців в останніх п'яти матчах.

На старті другого тайму господарі змогли відіграти один м'яч завдяки точному удару Фоміна. Але останній гол у матчі забив Бернард на 56-й хвилині після передачі Феррейри.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над "Маріуполем".

"Була дуже складна гра. Господарі на початку матчу створили нам проблеми. Проте, ми залишалися з м'ячем, пішли в роздягальню з перевагою.

Однак, будучи в більшості ми пропустили м'яч, цього не потрібно було робити. Перемога була заслужена, незважаючи на те, що ми на всі 100 відсотків не піддавалися в деяких моментах.

Завжди дуже складно проводити такі ігри після Ліги чемпіонів, Утома на хлопцях дуже позначається, у нас календар складний. Хлопці себе дуже добре показали, у нас буде пару днів відпочинку, а потім вже почнемо готуватися до наступних ігор.

Ми дуже раді, що змогли дістатися якомога ближче до Донецька. Тут панувала неймовірна атмосфера на стадіоні, ми відчули підтримку наших справжніх уболівальників. Це дуже тішить", - сказав Фонсека в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Маріуполь - Шахтар 1:3 (0:2, 1:1)

Голи: 0:1 - 30 Феррейра, 0:2 - 45 Марлос, 1:2 - 48 Фомін, 1:3 - 56 Бернард.

Маріуполь - Гальчук, Насонов, Білий, Яворський, Тищенко (Еріксен, 84), Кисіль (Кольцов, 46), Гоміс, Кожанов (Авагімян, 89), Мишньов, Неплях, Фомін.

Шахтар - П´ятов, Ордець, Хочолава, Бутко, Ісмаїлі, Бернард (Дентіньо, 73), Алан Патрік (Зубков, 90), Марлос, Фред, Коваленко (Степаненко, 79), Феррейра.

Попередження: Гоміс (14), Кожанов (45), Фомін (47), Марлос (88).

Вилучення: Гоміс (44).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан "Шахтаря" сфотографувався на кордоні Донецької області

"Маріуполь" досі не може перемогти в чемпіонаті під керівництвом Олександра Бабича - в 6 матчах 3 нічиї і 3 поразки.

В сьогоднішньому матчі маріупольці грали без восьми орендованих гравців "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" переміг в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі