четвер, 20 травня 2021 16:09

"Шахтар" не зміг позбутися Коноплянки

"Шахтар" не зміг позбутися Коноплянки
Євген Коноплянка виступає за "Шахтар" із літа 2019 року. Фото: ФК "Шахтар".

Чемпіон Туреччини "Бешикташ" був зацікавлений у послугах гравця збірної України й донецького "Шахтаря" 31-річного Євгена Коноплянки.

Стамбульський гранд вів перемовини про трансфер футболіста влітку 2020 року, повідомляє Fоtospor.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два гравці "Динамо" не зможуть зіграти на Євро

"Гірники" були готові відпустити свого вінгера, однак угода не відбулася через фінансові запити гравця. За інформацією джерела, Коноплянка запросив занадто велику зарплату в стамбульців.

Після відмови Коноплянки "Бешикташ" вирішив повернути з оренди канадського футболіста Кайла Ларіна й не прогадав. Вінгер видав фантастичний сезон, забивши в 45 матчах 23 голи та віддавши шість асистів.

Євген Коноплянка пропустив майже весь сезон-2020/21 через травми. Зараз футболіст відновлюється після надриву задньої поверхні стегна, якого зазнав ще під час минулих зборів збірної України. Отже, його участь як гравця в Євро під загрозою.

Коноплянка виступає за "Шахтар" із 20219 року. Його угода чинна ще один сезону. В активі футболіста виступи за "Дніпро", "Севілью" та "Шальке".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зміг позбутися Коноплянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі