четвер, 08 листопада 2018 00:27

"Шахтар" дивом не дотягнув до рекордної поразки за історію

"Шахтар" дивом не дотягнув до рекордної поразки за історію
Фернандіньо рзбив колишніх партнерів по команді

Донецький "Шахтар" був розтрощений в Англії в четвертому турі Ліги чемпіонів. "Манчестер Сіті" відвантажив у ворота українського чемпіона шість голів – 6:0.

Донеччани можуть нарікати на угорського арбітра Віктора Кашшаї, який призначив просто неймовірний пенальті за рахунку – 1:0, але подальший хід подій підтвердив, що підопічні Фонсеки не мали жодних шансів на позитивний результат.

Давні суперечки про те, чи правильно вчинив Олександр Зінченко, коли свого часу втік із "Шахтаря", сьогодні отримали відповідь. Віктор Коваленко, який протистояв на фланзі Зінченку, не виграв у колишнього партнера по дублю гірників жодного єдиноборства. Звісно, Олександр не виблискував, але почувався гвинтиком диво-машини. Каші він, однозначно, не псував.

По Зінченку було видно різницю між тренувальними процесами в обох клубах. Не відразу можна було зрозуміти, що цей хлопець – глибокий запасний. Натомість Дентіньо, Алан Патрик чи Велінгтон Нем ні секунди не дають засумніватися у своєму статусі.

Давні суперечки про те, чи правильно вчинив Олександр Зінченко, коли свого часу втік із "Шахтаря", сьогодні отримали відповідь

Гірники зазнали "сухої" поразки й лише дещицю не дотягли до рекордного результату матчу з "Баварією", коли їх розбили – 7:0. Щоправда, з німцями "Шахтар" весь матч грав удесятьох, а Гвардіола з компанією розбили Донецьк, коли той грав у повному складі.

Після такої поразки гірники можуть посипатися. Ще в матчі з "Динамо" було видно, що цьому "Шахтарю" бракує класних виконавців. Тепер психологічний фон у команді може додати зайвої нервозності на фініші року.

Голи:
1:0 - 13 Сільва, 2:0 - 24, пенальті Габріел Жезус, 3:0 - 48 Стерлінг, 4:0 - 72, пенальті Габріел Жезус, 5:0 - 84 Марез, 6:0 - 90 Габріел Жезус.
Манчестер Сіті - Едерсон, Лапорт, Стоунз, Уокер (Данило, 61), Зінченко, Сільва (Гюндоган, 73), Фернандіньо (Делфі, 76), Марез, Бернарду Сілва, Стерлінг, Габріел Жезус.
Шахтар - Пятов, Кривцов, Ісмаїлі, Матвієнко, Ракицький, Степаненко, Майкон (Алан Патрік, 77), Коваленко, Тайсон (Веллінгтон Нем, 77), Болбат, Мораес (Кайоде, 63)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" - "Шахтар" 6:0. Машина Гвардіоли знищила "гірників"

В іншому матчі групи "Ліон" не втримав перемогу у матчі з "Хоффенхаймом" – 2:2

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" дивом не дотягнув до рекордної поразки за історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі