вівторок, 01 липня 2008 09:01

Сафін вийшов у чвертьфінал Вімблдона

Сафін вийшов у чвертьфінал Вімблдона

Один з фаворитів цьогорічного Вімблдону Рафаель Надаль не мав проблем з виходом у чвертьфінал. У четвертому колі друга ракетка світу зустрічався з 17-м сіяним росіянином Михайлом Южним. Для перемоги йому вистачило три сети - 6:3, 6:3, 6:1.

Наступний суперник Надаля визначався у матчі француза Рішара Гаске та місцевого улюбленця Енді Маррея. Перед турніром Маррей виступив з заявою, що спробує перемогти на Вімблдоні і тим самим порадувати місцеву публіку. Але припинити боротьбу він міг уже в 1/8 фіналу. Проте програвши два перші сети, британець все ж зміг виграти три наступні - 5:7, 3:6, 7:6, 6:2, 6:4.

Перша ракетка світу Роджер Федерер, як і його головний конкурент, без особливих проблем подолав 1/8 фіналу. Ллейтон Хьюіт лише у першому сеті чинив серйозний опір, два наступні далися швейцарцеві значно легше - 7:6, 6:2, 6:4. У наступному колі він зіграє с хорватом Маріо Анчічем, який вибив з боротьби 22-го сіяного іспанця Фернандо Вердаско.

Росіянин Марат Сафін також вийшов у чвертьфінал. Вчора він переміг 13-го сіяного швейцарця Станіслава Ваврінку - 6:4, 6:3, 5:7, 6:1. Далі він зіграє з Фелісіано Лопесом з Іспанії, який у п"ятисетовому поєдинку обіграв кіпріота Маркоса Багдатіса.5:7, 6:2, 3:6, 7:6, 8:6.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Сафін вийшов у чвертьфінал Вімблдона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі