вівторок, 14 вересня 2021 09:10

Сабо вірить у перемогу "Динамо" над "Бенфікою"

Сабо вірить у перемогу "Динамо" над "Бенфікою"
Йожеф Сабо три роки очолював збірну України. Фото: телеканал "Футбол"

Колишній тренер збірної України 80-річний Йожеф Сабо вірить в успішний старт "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Команда Мірчі Луческу в першому турі прийматиме "Бенфіку".

"Вважаю, що "Бенфіка" не така сильна команда, щоб не було шансів виграти в неї. Приємно, що "Динамо" знову зіграє в Лізі чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бенфіка" боляче помстилася "Динамо" за поразку в Києві

У жодному разі не можна говорити, що "Бенфіка" так вже набагато сильніша за "Динамо". Ні. Шанси є, треба чіплятися за очки та грати на перемогу. Вважаю, що кияни в хорошій формі та підходять до "Бенфіки" з хорошими кондиціями. Незначні ушкодження, як у Віталія Буяльського, думаю, залишаться позаду, і динамівці зіграють найсильнішим складом.

Поки що рано говорити, за яке місце "Динамо" боротиметься в Лізі чемпіонів. Треба подивитися перші матчі. "Барселона" після відходу Ліонеля Мессі теж вже не така грізна. Грати проти цих команд можна", - сказав Сабо в коментарі Meta-ratings.com.ua.

Матч "Динамо" - "Бенфіка" відбудеться 14 вересня в Києві. Початок матчу о 22:00 за Києвом. Звіт та онлайн-трансляцію читайте на нашому сайті.

В іншому матчі групи між собою зіграють "Баварія" та "Барселона".

Зараз ви читаєте новину «Сабо вірить у перемогу "Динамо" над "Бенфікою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі