субота, 05 грудня 2020 11:42

Сабо вболіватиме за угорців у матчі з "Динамо"

Сабо вболіватиме за угорців у матчі з "Динамо"
Йожеф Сабо народився в Угорщині. Фото "Динамо"

Колишній наставник "Динамо" Йожеф Сабо поділився очікуваннями від матчу 6-го туру Ліги чемпіонів, в якому кияни приймуть "Ференцварош".

"Якщо "Ференцварошу" нарешті пощастить, він зможе пробитися в ЛЄ, – пише ua-football

"У середу я перемикав канали між двома іграми одночасно, але вважав за краще дивитися команду Реброва, бо він є моїм вихованцем. Мені шкода Сергія, тому що, якби вони не пропустили від "Ювентуса" на останніх секундах, у Києві б їх улаштувала нічия", – цитує Сабо

У Фраді є недостатньо хороші для команди гравці, я маю на увазі їх технічне оснащення. Але і "Динамо" вже не та команда, якою була раніше. Кияни могли пропустити від "Ювентуса" п'ять або шість голів. Але на даний момент "Динамо" фізично, технічно і по суті в усіх відношеннях краще "Ференцвароша".

Матч очікується надзвичайно важливим. У Києві всі вже давно говорять про цю гру. Так, у "Динамо" є хороші шанси на третє місце, але, якщо "Ференцварошу", нарешті, пощастить, він зможе піднести сюрприз. У будь-якому випадку, я буду підтримувати команду Реброва", - сказав Сабо.

Йожеф Сабо – угорець за походженням. Грав за "Динамо" з 1959 по 1969 роки. Влітку 1966 року в складі збірної СРСР грав проти Угорщини. Впродовж матчу угорці кілька разів називали його "зрадником".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сабо розкритикував Вербича

"Динамо" втратило шанси на вихід в плей-оф Ліги чемпіонів і в останньому турі в матчі з "Ференцварош" буде боротися за путівку в Лігу Європи. При цьому киян влаштує і нічия з рахунком не більше 2:2.

Зараз ви читаєте новину «Сабо вболіватиме за угорців у матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі